HOME

PAKKETTEN

CLOUD DIENSTEN

REFERENTIES

CONTACT

Cloud Wolk
zoeken en niet kunnen niet vinden ;-)
Oops! Something went wrong while submitting the form
Suuzy Logo

Besparen met Managed Firewall

Hoge beschikbaarheid

Altijd beschikbaar, ook bij uitval.

Altijd up-to-date

Uw eigen firewall in de meest recente versie.

24/7 support en monitoring

Dagelijkse en preventieve systeem controles.

Besparen met Managed Firewall

Minimale kosten, groots effect

Sluit nu een maandabonnement af en bespaar direct kosten met de Managed Firewall van Suuzy. Investeren in aparte apparaten op uw locatie of software voor de bescherming van uw infrastructuur is niet langer nodig. Uitbreiding of het verlagen van uw abonnement werkt eenvoudig vanwege schaalbaarheid. 

Deze oplossing is compleet en wordt geïntegreerd in uw bestaande IT-omgeving. Daarnaast kunt u erop rekenen dat de Firewall altijd werkt en tevens beschikt over de meest recente versie, u bent dus altijd up-to-date.

Hoge beschikbaarheid

Vanuit een zeer beveiligd datacenter biedt Suuzy een managed virtual firewall dienst aan. De Firewall werkt op basis van twee nodes welke in high availability mode zijn geconfigureerd. Met andere woorden: de firewall is altijd beschikbaar, ook als één van uw firewalls uitvalt. Vanaf de centrale firewall worden klant specifieke firewalls ingericht. Het beheer en de changes worden uitgevoerd door ISSYS ICT.

Bij een Suuzy High Available Advanced Virtual Private Firewall neemt ISSYS ICT de complete zorg over van uw firewall. Aan de hand van een vast maandbedrag worden alle noodzakelijke beheeractiviteiten uitgevoerd en aan u gerapporteerd. 

Lees meer

Vrijblijvend informatie ontvangen?

Wilt u meer weten over Suuzy Workspace 365? Of over andere Suuzy Cloud oplossingen? Laat uw gegevens hier achter en u ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie van ons!

U kunt natuurlijk ook bellen of mailen:

Mail
Mail

* verplicht

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form

Veilig internet toegang met Managed Firewall

Een Firewall is een essentiële schakel in het netwerk om op een veilige manier toegang te krijgen tot het internet. Bied uw medewerkers op een veilige manier toegang tot internet, zonder dat uw netwerk risico’s loopt door invloeden van buitenaf. 

De Managed Firewall Service van Suuzy draagt zorg voor een veilige toegang en goede beveiliging tot uw (lokale)netwerk, ook op afstand (VPN, Thuiswerken). 

Lees meer
Besparen met Managed Firewall

Besparen met Managed Firewall

Optimaal beveiligd met Fortigate

Wij werken zeer nauw samen met Fortinet. Als gecertificeerd partner van Fortinet begrijpen wij daarom de dagelijkse behoefte aan nieuwe functionaliteiten, welke direct impact hebben op de beveiliging van het netwerk. Op basis van de Fortinet oplossingen creëren wij veilige netwerken op een kosten efficiënte wijze. 

Fortinet is pionier op het gebied van Next Generation Firewalling en Unified Threat Management (UTM), door een consolidatie van meerdere security functies op één apparaat. Hiermee helpen zij u op een eenvoudige en kosteneffectieve manier om uzelf te wapenen tegen allerhande bedreigingen. 

Lees meer

DE VOLGENDE BEDRIJVEN MAKEN GEBRUIK VAN DIT PRODUCT

Suuzy denkt in oplossingen

Suuzy helpt u bij het kiezen van
de juiste Cloud oplossing.

Suuzy is ervaren en kundig

Uw Cloud- en beheerdiensten partner
met ruim 10 jaar ervaring. 

Suuzy is betrouwbaar

Alle beheerdiensten zijn ISO 9001
en ISO 20000 gecertificeerd.