HOME

PAKKETTEN

CLOUD DIENSTEN

REFERENTIES

CONTACT

Cloud Wolk
zoeken en niet kunnen niet vinden ;-)
Oops! Something went wrong while submitting the form
Suuzy Logo

BHP & Co B.V. werkt slimmer met Suuzy

Atijd en overal toegang

Uw mail en data altijd en overal toegankelijk.

Pay-per-use

Flexibele betaling, betaal alleen wat u afneemt.

Digitaal samenwerken

Overal online samenwerken met collega's.

BHP & Co B.V. werkt slimmer met Suuzy

Over BHP & Co. B.V.

BHP & Co (www.bhpco.nl) is een onafhankelijk Valuation en Merger & Acquisition (M&A) advieskantoor met uitgebreide ervaring in het waarderen van bedrijven van verschillende omvang en voor uiteenlopende branches. 

Zij hebben professionals aan boord, die ondersteunen bij het inzichtelijk maken van waarderingsvraagstukken bij complexe aandeelhouderssamenstellingen en -structuren. Verder leveren zij waarderingsondersteuning om succesvol transacties tot stand te brengen tussen bereidwillige kopers en verkopers van bedrijven.

Lees meer

Vrijblijvend informatie ontvangen?

Wilt u meer weten over Suuzy Workspace 365? Of over andere Suuzy Cloud oplossingen? Laat uw gegevens hier achter en u ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie van ons!

U kunt natuurlijk ook bellen of mailen:

Mail
Mail

* verplicht

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form

Kantoor in de Cloud

Flexibel en efficiënt werken wordt zeer eenvoudig met Office 365. Kies voor een online Officepakket met extra opties in de Cloud. Zo bent u altijd up-to-date en kunt u waar en wanneer u maar wilt met de allerlaatste informatie aan de slag. Met Office 365 heeft u uw documenten, e-mail, agenda’s, contactpersonen en teamsites altijd bij de hand. En over het beheer hoeft u zich geen zorgen te maken. Suuzy zorgt voor support en neemt het beheer van de ICT-omgeving uit handen.

Lees meer
BHP & Co B.V. werkt slimmer met Suuzy

"De reactie snelheid van Suuzy en het oppakken van issues, waren zeer goed. Net als het niveau van de dienstverlening. Wij zijn een tevreden klant." - Marc Broekema

BHP & Co B.V. werkt slimmer met Suuzy

Onafhankelijk en altijd up-to-date

BHP & Co  streeft naar het vinden van de beste oplossing voor hun cliënten. Dat doen zij niet alleen door te werken volgens de hoogste standaarden en kwaliteitseisen, maar ook door scherp te blijven op efficiëntie en kosten. Essentieel is daarom data die altijd up-to-date is. 

Medewerkers dienen, onafhankelijk van tijd en plaats, optimaal samen te kunnen werken. Goed werkende kantoorprocessen vormen de basis hierin. Vanwege de fysieke afwezigheid van servers op het kantoor, ging men op zoek naar de mogelijkheden van werken in de Cloud.

Efficiënt samenwerken 3.0

Het team van  partners en medewerkers moet te allen tijde de draad naadloos kunnen oppakken, omdat cliënten vertrouwen op de continuïteit. Altijd en overal beschikbare data is daarom cruciaal voor BHP & Co. Office 365 bood in deze situatie een uitkomst. Door het inzetten van SharePoint, OneDrive, Skype en OneNote (for Business) hebben de BHP & Co. medewerkers een complete werkplek tot hun beschikking. Dit maakt het mogelijk om overal in te loggen, bestanden veilig op te slaan, te delen en op afstand te communiceren en samen te werken.

Onafhankelijk en altijd up-to-date

In lijn met de efficiënte werkwijze binnen het kantoor van BHP & Co., heeft men na de implementatie van Office 365 tevens gekozen voor Werkplek Beheer. Het kantoor verwerkt dagelijks veel en zeer waardevolle data, welke met de grootste zorg bewerkt en behandeld dient te worden. BHP & Co. vond in Suuzy de juiste partner om de werkplekken te beheren. Door het beheer bij Suuzy neer te leggen kan BHP te allen tijde een beroep doen op de Suuzy Helpdesk voor ondersteuning bij storingen, vragen of problemen. Bovendien zijn alle werkplekken standaard beschermd met patchbeheer, antivirus en web protectie.

Lees meer

GERELATEERDE BEDRIJVEN

Suuzy denkt in oplossingen

Suuzy helpt u bij het kiezen van
de juiste Cloud oplossing.

Suuzy is ervaren en kundig

Uw Cloud- en beheerdiensten partner
met ruim 10 jaar ervaring. 

Suuzy is betrouwbaar

Alle beheerdiensten zijn ISO 9001
en ISO 20000 gecertificeerd.