HOME

PAKKETTEN

CLOUD DIENSTEN

REFERENTIES

CONTACT

Cloud Wolk
zoeken en niet kunnen niet vinden ;-)
Oops! Something went wrong while submitting the form
Suuzy Logo

Extra beveiliging met Multi Factor Authentication

Betrouwbaar

Gebruiksvriendelijk

Mobiel toegankelijk

Extra beveiliging met Multi Factor Authentication

Extra beveiliging bij inloggen

Multi Factor Authentication (ook wel Two Factor Authentication genoemd) helpt bij het extra bewaken en beveiligen van de toegang tot uw gegevens en toepassingen. Naast de standaard inlogmethode van gebruikersnaam en wachtwoord, voert de gebruiker een extra verificatie laag in, via een aparte, beveiligde, applicatie, een token. Deze vorm van authenticatie is beschikbaar als applicatie op uw mobiele telefoon.

Bij Token Authenticatie vult u als gebruiker van uw systeem, naast een wachtwoord en gebruikersnaam, tevens een tweede toegangscode in. Net als bij internetbankieren wordt uw persoonlijke wachtwoord aangevuld met de door een token speciaal aangemaakte code, die per keer wisselt. 

Lees meer

Vrijblijvend informatie ontvangen?

Wilt u meer weten over Suuzy Workspace 365? Of over andere Suuzy Cloud oplossingen? Laat uw gegevens hier achter en u ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie van ons!

U kunt natuurlijk ook bellen of mailen:

Mail
Mail

* verplicht

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form

Het nut van Token Authenticatie

Voor vrijwel alle applicaties, mailaccounts en (online) lidmaatschappen heeft u een wachtwoord nodig. Het kiezen van één eenvoudig wachtwoord voor alle accounts ligt natuurlijk voor de hand, maar is onverstandig en zeker niet veilig. 

Het kraken van een standaard wachtwoord is namelijk een koud kunstje voor de professionals. Dit kan potentieel gevaar opleveren voor u als gebruiker, maar ook als bedrijfseigenaar kunt u geen risico’s lopen door onzorgvuldig internet gedrag van uw medewerkers.

Lees meer
Extra beveiliging met Multi Factor Authentication

Extra beveiliging met Multi Factor Authentication

Loop geen onnodig risico

Werken met een extra beveiligingslaag is al mogelijk vanaf € 2,50 p.m. (per gebruiker). Token Authenticatie zorgt voor nog meer veiligheid op uw netwerk en wordt via onze partner ISSYS ICT aangeboden als Managed dienst. Dit betekent dat u niet noodzakelijk hoeft te beschikken over een eigen omgeving of eigen technisch beheer. 

Lees meer

GERELATEERDE BEDRIJVEN

Suuzy denkt in oplossingen

Suuzy helpt u bij het kiezen van
de juiste Cloud oplossing.

Suuzy is ervaren en kundig

Uw Cloud- en beheerdiensten partner
met ruim 10 jaar ervaring. 

Suuzy is betrouwbaar

Alle beheerdiensten zijn ISO 9001
en ISO 20000 gecertificeerd.