HOME

PAKKETTEN

CLOUD DIENSTEN

REFERENTIES

CONTACT

Cloud Wolk
zoeken en niet kunnen niet vinden ;-)
Oops! Something went wrong while submitting the form
Suuzy Logo

JOZ B.V. specialist in stalreiniging

Schaalbaarheid

Uitbreiden of inkrimpen met uw werkplekken wanneer u dat wenst

Eén aanspreekpunt

Voor problemen en vragen bellen met één contactpersoon

Performance verbetering

De functionaliteiten van het platform naar een hoger niveau getild

JOZ B.V. specialist in stalreiniging

Over JOZ B.V.

JOZ is de grondlegger van de moderne stalreiniging; 'Home of the clean stable'. Zo’n 70 jaar geleden bedacht en ontwierp Jan Oostwouder in het Westfriese 't Zand een systeem waarmee mest op een lopende band werd afgevoerd.

Daarmee kwam een einde aan het arbeidsintensieve en tijdrovende handmatige mestruimen. Jan stichtte JOZ en bracht zijn uitvinding naar de markt. Met succes. In de loop der jaren zijn er diverse slimme oplossingen geïntroduceerd, zoals de mobiele robots: de JOZ-Tech en Moov. De slimme oplossingen van JOZ zijn wereldwijd toepasbaar. Door de brede communicatiemogelijkheden wordt de gebruiker bovendien ontzorgd.

Lees meer

Vrijblijvend informatie ontvangen?

Wilt u meer weten over Suuzy Workspace 365? Of over andere Suuzy Cloud oplossingen? Laat uw gegevens hier achter en u ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie van ons!

U kunt natuurlijk ook bellen of mailen:

Mail
Mail

* verplicht

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form

Onafhankelijk en flexibel samenwerken

JOZ werkt o.a. met mest- en voeraanschuifrobots in stallen, wereldwijd. De robots verzamelen informatie over hun prestaties. Deze data werd verzameld en geanalyseerd op lokale servers. 

Door de explosieve groei van de hoeveelheid data in de afgelopen jaren, voelde JOZ de behoefte om uit te kijken naar mogelijkheden om de data veiliger op te slaan en beter beschikbaar te maken voor hun ecosysteem. Binnen dit platform zouden alle gebruikers; JOZ-medewerkers en klanten bestaande uit dealers, JOZ-eindgebruikers en distributeurs te allen tijde kunnen samenwerken en data delen. Als softwareontwikkelaar werkte ISSYS ICT aan verschillende projecten voor JOZ, waaronder het JOZ Management Systeem (JMS). Vanuit dit vertrouwde samenwerkingsverband was het bijna niet meer dan logisch om samen na te denken over de Cloud mogelijkheden van Suuzy, onderdeel van ISSYS ICT.

Lees meer
JOZ B.V. specialist in stalreiniging

"De klanttevredenheid is behoorlijk toegenomen. Een logisch vervolg is om dit systeem zo toegankelijk mogelijk te maken, de betrouwbaarheid te garanderen en prestaties te verbeteren door deze onder te brengen in de Cloud." - Richard Paardekooper (CFO)

JOZ B.V. specialist in stalreiniging

Suuzy Private Cloud

De Suuzy Private Cloud biedt voor relaties als JOZ alle voordelen van Cloud, en meer. Werken met eigen virtuele servers is niet alleen veilig, maar ook extra betrouwbaar. 

De onderliggende hardware infrastructuur wordt niet gedeeld met externe partijen. Bovendien biedt het opties voor het gebruik van speciale pakketten voor bijvoorbeeld rekenkracht, geheugen en storage, om de Private Cloud services compleet te maken en aan te passen aan de eigen wensen en behoeften. Daarnaast beschikken gebruikers over volledige controle van inrichting en aanschaf van resources. De Private Cloud van Suuzy is geschikt voor elke bedrijfs-voering vanwege de ruime maatwerk mogelijkheden en flexibiliteit; van kleine websites tot grootschalige zakelijke applicaties en software-ontwikkeling.

Efficiënt samenwerken 3.0

Sinds maart 2016 is het complete JMS-platform ondergebracht in de Suuzy Private Cloud. Lokale servers zijn niet meer nodig, deze Private Cloud valt namelijk in eigen beheer van Suuzy. Dit biedt JOZ meer ruimte, flexibiliteit en onafhankelijkheid voor ontwikkeling, groei en de keuze welke applicaties er vanaf dit platform kunnen draaien. De keuze voor een Private Cloud was zodoende de meest gunstige oplossing voor JOZ. Het bedrijf heeft nu de beschikking over eigen virtuele servers, waarop het platform draait. Daarnaast biedt Suuzy Private Cloud hogere beschikbaarheid en heeft een uptime garantie van 99%.

Lees meer

GERELATEERDE BEDRIJVEN

Suuzy denkt in oplossingen

Suuzy helpt u bij het kiezen van
de juiste Cloud oplossing.

Suuzy is ervaren en kundig

Uw Cloud- en beheerdiensten partner
met ruim 10 jaar ervaring. 

Suuzy is betrouwbaar

Alle beheerdiensten zijn ISO 9001
en ISO 20000 gecertificeerd.