HOME

PAKKETTEN

CLOUD DIENSTEN

REFERENTIES

CONTACT

Cloud Wolk
zoeken en niet kunnen niet vinden ;-)
Oops! Something went wrong while submitting the form
Suuzy Logo

Office 365, werken waar u maar wilt

Zakelijke e-mail

Gepersonaliseerd postvak van 50 GB.

Opslaan en delen

Opslag van uw bestanden tot 1TB.

Video conferencing

Op afstand samenwerken.

Office 365, werken waar u maar wilt

Meer gedaan krijgen, waar u ook bent

Open uw bestanden overal en vanaf elk apparaat met Microsoft OneDrive van Office 365 Business Premium. 

Sla al uw bestanden veilig op en deel ze met collega's. Elke gebruiker krijgt 1 TB opslagruimte. Office 365 synchroniseert uw bestanden op al uw apparaten. Openen is mogelijk wanneer u wilt en waar u maar wilt, ook als u offline bent.  

Lees meer

Vrijblijvend informatie ontvangen?

Wilt u meer weten over Suuzy Workspace 365? Of over andere Suuzy Cloud oplossingen? Laat uw gegevens hier achter en u ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie van ons!

U kunt natuurlijk ook bellen of mailen:

Mail
Mail

* verplicht

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form

Zorgeloos e-mailen

Open uw e-mail en deel bestanden of foto's op uw pc of Mac, en op Android- en iOS-apparaten. E-mailen, agenda's of contactpersoon-gegevens delen werkt probleemloos vanaf uw aangesloten apparaten; Office 365 synchroniseert alle informatie realtime. De informatie is dus altijd up-to-date, met welk apparaat u ook werkt.

Besteed uw tijd aan communicatie, niet aan het beheer van e-mailaccounts, beslommeringen over de bescherming van uw e-mail of het zoeken in een Postvak IN dat is vervuild met reclame. Met een vereenvoudigd beheercentrum en ingebouwde beveiliging zorgt Office 365 voor het beheer van uw e-mail.

Lees meer
Office 365, werken waar u maar wilt

De aanschaf en technische inrichting van Office 365 is de eerste stap. Het hoogste rendement en productiviteit behaalt u bij de juiste toepassing van de verschillende Office 365 onderdelen. Laat ons als licentiespecialist u hierbij helpen, door een optimale inrichting van oplossingen zoals conferencing, projectmatig werken en SharePoint in uw werkomgeving te integreren.

Office 365, werken waar u maar wilt

Video conferencing en presence 

Maak gebruik van nieuwe manieren van samenwerking. Met Skype for Business Video conferencing en presence kunnen gebruikers sneller en productiever samenwerken. Ongeacht waar ze zich bevinden, op vrijwel elk apparaat met internetverbinding en met dezelfde gebruikerservaring. Waar u ook bent, wanneer u maar wilt, u kunt eenvoudig vergaderen en online verbinding maken met het apparaat dat het meest geschikt is. Op kantoor, onderweg, bij een klant of een leverancier. Geen reistijd, geen reiskosten.

Lees meer

GERELATEERDE BEDRIJVEN

Suuzy denkt in oplossingen

Suuzy helpt u bij het kiezen van
de juiste Cloud oplossing.

Suuzy is ervaren en kundig

Uw Cloud- en beheerdiensten partner
met ruim 10 jaar ervaring. 

Suuzy is betrouwbaar

Alle beheerdiensten zijn ISO 9001
en ISO 20000 gecertificeerd.