HOME

PAKKETTEN

CLOUD DIENSTEN

REFERENTIES

CONTACT

Cloud Wolk
zoeken en niet kunnen niet vinden ;-)
Oops! Something went wrong while submitting the form
Suuzy Logo

Seafox in zee met de Cloud

Altijd toegang tot systemen en data

Altijd toegang tot de systemen en data, vanuit welke tijdzone dan ook

Betrouwbare beveiliging, service en beheer

Jarenlange ervaring en kennis draagt bij aan duidelijke communicatie

Overal online samenwerken met collega’s

Onnline of offline werken, vanaf een computer, tablet of telefoon, Office 365 is er altijd

Seafox in zee met de Cloud

Over Seafox

Toonaangevend in internationale offshore, levert Seafox diensten ter ondersteuning van bedrijven die werkzaam zijn in de olie & gas industrie. Het bedrijf is de laatste jaren flink uitgebreid, hierdoor bezitten zij momenteel de grootste Offshore vloot, met maar liefst twaalf Offshore Service jack-up rigs. 

Klanten kunnen, naast het huren van deze rigs, ook een beroep doen op diensten waaronder kraanondersteuning, transport en installatie en ontmanteling van offshore platforms of turbines. Verder biedt Seafox tijdelijke wooneenheden voor offshore locaties en/of aan boord van schepen.

Lees meer

Vrijblijvend informatie ontvangen?

Wilt u meer weten over Suuzy Workspace 365? Of over andere Suuzy Cloud oplossingen? Laat uw gegevens hier achter en u ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie van ons!

U kunt natuurlijk ook bellen of mailen:

Mail
Mail

* verplicht

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form

Land, Sea & Cloud

De groei van Seafox bracht vernieuwde eisen op het gebied van de ICT Infrastructuur met zich mee. Hierop besloot Seafox de bestaande Suuzy Cloud omgeving verder uit te breiden en zoveel mogelijk IT systemen hierin onder te brengen. 

De aansturing van de wereldwijde vloot van rigs vanuit het hoofdkantoor in Hoofddorp zou hierdoor sterk verbeteren. Uitgangspunt bij het ontwerp van de nieuwe ICT Infrastructuur was de gebruiker. Daarnaast werd per onderdeel gekeken naar de juiste instrumenten voor de gebruikers om optimaal te kunnen functioneren.

Lees meer
Seafox in zee met de Cloud

"Eén totaaloplossing voor IT-infrastructuur, communicatiediensten, software ontwikkeling en 24/7 ICT-beheer."

Seafox in zee met de Cloud

Suuzy Private Cloud

Door de toepassing van een volledig beheerde Private Cloud oplossing van Suuzy beschikt Seafox over een omgeving welke altijd en overal beschikbaar is. Voor een effectieve communicatie tussen de rigs werd een SharePoint omgeving ingericht op basis van Office 365. 

Vanuit deze omgeving hebben alle medewerkers via hun mobiele apparaat altijd toegang tot de benodigde informatie. Ook Yammer en SharePoint Online uit de Office 365 suite zijn organisatiebreed ingezet. Vanwege het internationale karakter van Seafox is er op het hoofdkantoor een Lync room ingericht om effectief te kunnen communiceren met de andere locaties. Hiermee beschikt Seafox over een uiterst modern en uitgebreid communicatieplatform dat mogelijkheden biedt als video conferencing, bellen, chatten en het delen van informatie en nieuws. Om dit flexibele en mobiele concept compleet te maken, maakt Seafox gebruik van de Microsoft Surface Pro; een lichtgewicht tablet met de kracht van een laptop.

Servicedesk

Volledig beheer gaat verder dan proactieve controles. Voor de dagelijkse werkzaamheden kan er te allen tijde een beroep worden gedaan op de service van Suuzy. Mochten zich problemen voordoen op de werkvloer, zoals storingen op de online werkplekken en bij telefonie, dan kan men zich richten tot de Helpdesk. Door de 24-uurs service kan Seafox er van op aan dat zij altijd bereikbaar blijven voor hun klanten.

Systeembeheer

Gedurende het proces werden de voordelen van een beheerde Cloud oplossing steeds duidelijker. Seafox wilde zich kunnen richten op haar kernactiviteiten en tevens klaar kunnen staan voor haar eigen klanten. Door te kiezen voor volledig beheer en onderhoud door specialisten van Suuzy, werd dit mogelijk gemaakt. Ook de beveiliging van de ICT omgeving werd uitbesteed. De systemen worden 24/7 proactief gecontroleerd en waar nodig vinden er in overleg aanpassingen plaats. Dit gebeurt zowel op afstand, als op locatie.

Lees meer

GERELATEERDE BEDRIJVEN

Suuzy denkt in oplossingen

Suuzy helpt u bij het kiezen van
de juiste Cloud oplossing.

Suuzy is ervaren en kundig

Uw Cloud- en beheerdiensten partner
met ruim 10 jaar ervaring. 

Suuzy is betrouwbaar

Alle beheerdiensten zijn ISO 9001
en ISO 20000 gecertificeerd.