HOME

PAKKETTEN

CLOUD DIENSTEN

REFERENTIES

CONTACT

Cloud Wolk
zoeken en niet kunnen niet vinden ;-)
Oops! Something went wrong while submitting the form
Suuzy Logo

Maatwerk software aangepast op wat u echt nodig heeft

Gegarandeerde performance

U bent de enige gebruiker; geen last van beperkingen door derden.

Meer controle

Zelf beslissen over de inrichting van uw infrastructuur.

Dedicated resources

Maximale vrijheid in capaciteit; groeit mee met de grootte van uw organisatie.

Maatwerk software aangepast op wat u echt nodig heeft

Meer veiligheid, controle en garanties met uw eigen Private Cloud

Veel vraagstukken zijn prima op te lossen in een Public Cloud-oplossing, er zijn echter ook situaties waarbij een dergelijke oplossing niet volstaat. 

In de praktijk speelt er vaak een behoefte aan maatwerk, zoals een Private Cloud-oplossing, waarin u als gebruiker geniet van gegarandeerde performance en meer controle heeft over uw eigen dedicated ICT-infrastructuur.

Met de Suuzy Private Cloud combineert u de kracht, efficiëntie en functionaliteit van een Public Cloud-oplossing met de beveiliging, controle en prestaties van een dedicated private omgeving. Een groot voordeel van een Private Cloud-oplossing is dat u bronnen continu kunt verwijderen, toevoegen of aanpassen; de Cloud past zich te allen tijde aan de veranderende omstandigheden van uw organisatie aan.  Dit biedt naast volledige controle ook meer vrijheid in de door uw benodigde capaciteit.

Ons team van Cloud experts zijn bekend met Cloudarchitectuur en weten exact hoe zij Cloud omgevingen dienen te beveiligen, bewaken, upgraden, patchen en schalen om zo tot optimale prestaties te komen. Onze referenties spreken voor ons.

Lees meer

Vrijblijvend informatie ontvangen?

Wilt u meer weten over Suuzy Workspace 365? Of over andere Suuzy Cloud oplossingen? Laat uw gegevens hier achter en u ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie van ons!

U kunt natuurlijk ook bellen of mailen:

Mail
Mail

* verplicht

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form

Uw ISO-gecertificeerd Cloud specialist

De kwaliteit van onze dienstverlening is volgens de ISO 9001:2008 en ISO/IEC 20000-1:2011 standaard gecertificeerd en wordt optimaal nageleefd. Dit blijkt ook uit het groot aantal klanten die al meer dan 10 jaar naar volle tevredenheid gebruik maken van onze Cloud diensten. 

Onze klanten komen uit verschillende bedrijfstakken, waarbij beschikbaarheid en continuïteit een rode draad is bij de behoefte van onze klanten. Dagelijks wordt uw ICT-omgeving proactief gemonitord, voor continuïteit van uw organisatieprocessen. U kunt zich dus zorgeloos focussen op uw core business.

Bij afname van de Suuzy Private Cloud-oplossing geniet u niet alleen van de schaalvoordelen door een flexibel abonnement. Uw abonnement kan worden aangepast wanneer zich tussentijds veranderingen voordoen in uw organisatie, bijvoorbeeld in uw personele bezetting. Tevens kunt u rekenen op de 24-uurs service van onze professionele Suuzy helpdesk. Terwijl u te allen tijde terecht kunt bij uw ICT-specialist voor al uw ICT vragen, hoeft u zich over dat gene geen zorgen te maken over onverwachte kosten. U betaalt namelijk een vast bedrag per maand, alleen voor wat u afneemt.

Lees meer
Maatwerk software aangepast op wat u echt nodig heeft

Met de Suuzy Private Cloud-oplossing nemen wij de inrichting van uw ICT-infrastructuur en het beheer van uw Cloud omgeving voor onze rekening, zodat u zich volledig op uw core business kunt focussen.

Maatwerk software aangepast op wat u echt nodig heeft

Integreer uw eigen applicaties, op uw eigen infrastructuur

Suuzy biedt u bovendien een werkplek op maat. Voeg uw eigen applicaties toe of kies voor uitbreiding van veiligheid en communicatie oplossingen. Ook hybride oplossingen zoals koppelingen met lokale systemen zijn mogelijk. Onze experts informeren u graag over de mogelijkheden van de Suuzy Private Cloud-oplossing.

Lees meer

No items found.

DE VOLGENDE BEDRIJVEN MAKEN GEBRUIK VAN DIT PRODUCT

Suuzy denkt in oplossingen

Suuzy helpt u bij het kiezen van
de juiste Cloud oplossing.

Suuzy is ervaren en kundig

Uw Cloud- en beheerdiensten partner
met ruim 10 jaar ervaring. 

Suuzy is betrouwbaar

Alle beheerdiensten zijn ISO 9001
en ISO 20000 gecertificeerd.