HOME

PAKKETTEN

CLOUD DIENSTEN

REFERENTIES

CONTACT

Cloud Wolk
zoeken en niet kunnen niet vinden ;-)
Oops! Something went wrong while submitting the form
Suuzy Logo

Temati zit er warmpjes bij

Continuïteit

Eén bereikbare en lokale partner voor het complete ICT-spectrum

Flexibiliteit

24/7 kunnen bouwen op de professionele Suuzy helpdesk

Up-to-date

Zorgeloos werken met altijd de laatste licenties en software updates

Temati zit er warmpjes bij

Continuïteit en onafhankelijkheid

Leverancier Temati is opgericht in 1962. Oorspronkelijk lag de focus op promotie en verkoop van Foster Mastics- Coatings-en Sealants in de Benelux. Inmiddels levert Temati een compleet programma aan gespecialiseerde producten voor de chemische/petrochemische industrie en de scheepsbouw. Het afzetgebied is eveneens gegroeid; vanuit het hoofdkantoor in Beverwijk en de vestigingen in Europa en het Midden Oosten worden materialen geleverd over de hele wereld. 

Stefan Naenen, CFO Temati: “In januari 2013 heeft het management, bestaande uit Frank Scheerder (CEO), Arjan Jongkind (COO) en ikzelf, middels een management buy out alle aandelen overgenomen van Hertel. Door de verzelfstandiging kunnen wij zowel strategisch als operationeel nog effectiever werken en scherper inspelen op de behoefte van onze partners. ”Vanuit deze gedachte werd de wens om in de Cloud te werken ook steeds concreter. Dit proces wilden wij doorlopen in samenwerking met een lokale partner. Eentje die ons kon begeleiden binnen het complete ICT en Cloud spectrum. 

Via ons netwerk zijn wij uiteindelijk in contact gekomen met ISSYS ICT. Zij legden ons de mogelijkheden voor van online werken met hun Suuzy Cloud oplossingen.”

Lees meer

Vrijblijvend informatie ontvangen?

Wilt u meer weten over Suuzy Workspace 365? Of over andere Suuzy Cloud oplossingen? Laat uw gegevens hier achter en u ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie van ons!

U kunt natuurlijk ook bellen of mailen:

Mail
Mail

* verplicht

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form

Suuzy Businessclass; flexibiliteit en inzicht

“Als Suuzy Businessclass gebruiker profiteren wij ook nog van de 24-uurs service. De professionele Helpdesk is dag en nacht bereikbaar voor alle ICT-gerelateerde vragen. Wij hebben geen zorgen over onverwachte kosten, aangezien wij alleen betalen voor wat er daadwerkelijk afgenomen wordt.” 

“Wij zijn continue op zoek naar mogelijkheden om verder uit te breiden”, vervolgt Stefan. “Onze toekomstige Online Werkplek moest dus berekend zijn op deze aanpassingen en het feit dat er in het buitenland ook online werkplekken ingericht moesten worden. Een andere belangrijke factor die meespeelde bij onze keuze was de directe inzetbaarheid en bereikbaarheid bij calamiteiten.” Suuzy Businessclass sluit naadloos op deze wensen aan en voorziet in extra comfort in de vorm van proactieve en dagelijkse monitoring door onze specialisten. Bij tussentijdse wijzigen in de personele bezetting is het mogelijk om het flexibele abonnement aan te passen. 

Lees meer
Temati zit er warmpjes bij

“ISSYS ICT is groot genoeg om professionele en technische kennis in huis te hebben en klein genoeg om snel te kunnen schakelen.” - Stefan Naenen, CFO

Temati zit er warmpjes bij

Altijd up-to-date

Wat ons vooral positief verraste was de snelheid waarmee de nieuwe Online Werkplek ingericht werd, historische data overgezet kon worden en hoe eenvoudig wij de verbinding konden opzetten met ons internationale dochterondernemingen. Binnen drie maanden waren wij ‘los’ met 50 gebruikers verdeeld over 6 vestigingen.” De geboden flexibiliteit en schaalbaarheid biedt uitkomst voor een bedrijf als Temati welke altijd in beweging is. Naast de flexibiliteit betekent werken met Suuzy Businessclass dat onze werkplek altijd voorzien is van de meest actuele software en oplossingen. Voor onze organisatie houdt werken op deze manier ook een stukje kostenbeheersing in; de aanschaf van kostbare servers is niet nodig. Bovendien hoeft er geen eigen ICT-afdeling opgezet te worden.

ISSYS ICT ontzorgt ons naast Cloud oplossingen ook op het gebied van andere software zoals Exact, AutoDoc, Sumatra en maatwerk projecten.  Het feit dat wij dag en nacht kunnen rekenen op de expertise van de ISSYS ICT professionals en ook gebruik maken van de meest actuele ICT-kennis en optimale dienstverlening, brengt ons rust en de ruimte om ons te focussen op onze eigen activiteiten.” 

Lees meer

No items found.

Suuzy denkt in oplossingen

Suuzy helpt u bij het kiezen van
de juiste Cloud oplossing.

Suuzy is ervaren en kundig

Uw Cloud- en beheerdiensten partner
met ruim 10 jaar ervaring. 

Suuzy is betrouwbaar

Alle beheerdiensten zijn ISO 9001
en ISO 20000 gecertificeerd.