HOME

PAKKETTEN

CLOUD DIENSTEN

REFERENTIES

CONTACT

Cloud Wolk
zoeken en niet kunnen niet vinden ;-)
Oops! Something went wrong while submitting the form
Suuzy Logo

Het nieuwe werken voor Zaanstad Dakwerken

Efficiëntere samenwerking

Collega’s op kantoor en locatie werken productiever met elkaar samen .

Bereikbaarheid in eigen hand

Volledige controle, medewerkers kunnen zelf de bereikbaarheid regelen.

Pay-Per-Use

Zaanstad Dakwerken betaalt alleen voor wat werkelijk gebruikt wordt.

Het nieuwe werken voor Zaanstad Dakwerken

Voorloper in daktechniek

Zaanstad Dakwerken uit Wormerveer is totaalexpert op het gebied van daktechniek voor platte daken. Zij garanderen kwaliteitsdaken die aan alle moderne eisen voldoen op het gebied van comfort, veiligheid en milieu. Gebruikers van gebouwen profiteren hiermee van een prettiger klimaat, lager energieverbruik en optimale veiligheid. 

Zaanstad Dakwerken verzorgt daken voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten en voor diverse doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan datacenters, parkeerdekken en zwembaden, maar ook energie- en groendaken.

Duurzaamheid en innovatie als kernwaarden

Betrouwbaarheid, deskundigheid en een goede prijs- kwaliteitsverhouding zijn de pijlers van Zaanstad Dakwerken. Om dit te realiseren zijn duurzaamheid en innovatie door de hele keten verweven. Dit doen zij onder andere door deelname aan het Consortium, waarbij vijf gespecialiseerde serviceorganisaties zich hebben verbonden aan een duurzame en resultaatgerichte ketensamenwerking. Hierbij worden kennis, ervaring en innovatie gedeeld en vullen ze elkaar naadloos aan. Dit leidt niet alleen tot kwaliteitsverbetering maar ook meer kosten- en tijdsefficiëntie. Bovendien vergaren en delen uitvoerende medewerkers meer vakkennis. Dit draagt bij aan kennisontwikkeling en nog meer plezier in het werk. Deze nieuwe manier van werken zorgt ook voor ontwikkelingen in bedrijfsprocessen en communicatie. Suuzy.nl zag hier een mooie match met Compleet Telefonie.

Lees meer

Vrijblijvend informatie ontvangen?

Wilt u meer weten over Suuzy Workspace 365? Of over andere Suuzy Cloud oplossingen? Laat uw gegevens hier achter en u ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie van ons!

U kunt natuurlijk ook bellen of mailen:

Mail
Mail

* verplicht

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form

24/7 bereikbaar

Ondernemers van nu willen altijd bereikbaar zijn en tegelijkertijd op zoek zijn naar flexibiliteit en transparantie. Zaanstad Dakwerken verzorgt kwalitatieve, platte daken voor gebouweigenaren zoals woningcorporaties, beheerders, aannemers of verenigingen van eigenaren. 

Dagelijks zijn tientallen medewerkers aan het werk op externe projectlocaties. Hierbij worden zij ondersteund door collega's van de kantoren in Wormerveer en Apeldoorn, die het contact met de opdrachtgevers onderhouden. Om alles in goede banen te leiden is goede bereikbaarheid en (kosten-) efficiënte communicatie binnen dit grote netwerk essentieel.

Lees meer
Het nieuwe werken voor Zaanstad Dakwerken

"Suuzy stelt de wensen van haar relaties centraal en denkt mee in het vinden van een oplossing, die past bij de opdrachtgever."

Het nieuwe werken voor Zaanstad Dakwerken

Op kantoor en onderweg

Gebruikers van gebouwen willen droog zitten, ook in weer en wind. Ze moeten kunnen vertrouwen op een waterdicht en stormvast dak. Bereikbaar zijn is daarom voor Zaanstad Dakwerken extra belangrijk. Als er reparatieverzoeken zijn, zoals bij een lekkage, is snelle communicatie essentieel.

 Zaanstad Dakwerken is daarom 24/7 bereikbaar voor calamiteiten. Hiervoor vertrouwen zij voor hun telefonie op Compleet. Via mijn.compleet.nl beheren zij de bereikbaarheid van collega's, zodat de oproepen altijd goed terecht komen bij de dienstdoende medewerkers.

Efficiënt gebruik maken van resources

In het streven naar efficiëntie is Zaanstad Dakwerken een tijd geleden gestart met de vernieuwing van de ICT.  Suuzy.nl heeft hen succesvol geholpen om hun infrastructuur optimaal in te richten en succesvol te implementeren in de organisatie. Zo heeft Zaanstad Dakwerken onder andere de dataopslag naar de Cloud verhuisd. Het mobiele werken en de bedrijfstelefonie volgden al snel. Medewerkers kunnen nu ook de conditiemeting van een dak direct op projectlocatie digitaal vastleggen met hun tablets. De opdrachtgever kan dezelfde dag inloggen om de resultaten te bekijken. De overstap van een telefooncentrale naar Hosted Telefonie was de volgende stap. Zaanstad Dakwerken heeft voor Compleet gekozen op basis van de flexibele voorwaarden en omdat zij het prettig vinden om te betalen op basis van hetgeen zij daadwerkelijk gebruiken. Nu zij hun bedrijfstelefonie eenvoudig zelf kunnen beheren hebben zij nóg meer mogelijkheden om efficiënt te ondernemen.

Lees meer

GERELATEERDE BEDRIJVEN

Suuzy denkt in oplossingen

Suuzy helpt u bij het kiezen van
de juiste Cloud oplossing.

Suuzy is ervaren en kundig

Uw Cloud- en beheerdiensten partner
met ruim 10 jaar ervaring. 

Suuzy is betrouwbaar

Alle beheerdiensten zijn ISO 9001
en ISO 20000 gecertificeerd.